مدیرعامل نادر دلیل هوش           32201404-026 -  32214316-026

ارتباط مستقیم با مدیرعامل


بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی

1402/02/21 0 نظر بازدید : 1129

بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی

تردیدی نیست که یادگیری زبان انگلیسی را در هر سنی می‌توان شروع کرد. اما پرسش اغلب والدین این است که بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ شاید فکر کنید هنوز وقتش نرسیده تا برای آموزش زبان دوم کودکتان اقدام کنید و نگران این هستید که فرزندتان از یادگیری خسته شود و بعدها هم به سراغ آن نیاید.

اگر فرزند شما دیگر کودک نیست و به سن نوجوانی رسیده است، بعید نیست با خود فکر کنید که برای آموزش زبان انگلیسی، زمان را از دست داده‌اید و حتما باید در سنین کودکی برای آموزش زبان دوم فرزندتان اقدام می‌کردید.
انتخاب بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی برای فرزند، چالشی است که اغلب والدین با آن روبه‌رو هستند و نمی‌توانند به‌درستی در این‌باره تصمیم بگیرند. به همین دلیل در ادامه‌ این مقاله به پرسش شما درباره بهترین سن یادگیری زبان دوم پرداخته‌ شده است. پس اگر می‌خواهید بدانید بهتر است از چه زمانی برای آموزش زبان انگلیسی فرزندتان اقدام کنید، تاثیر سن در یادگیری زبان دوم چقدر است و مزایای یادگیری زبان انگلیسی در سنین پایین چیست، بدون هیچ مکثی تا انتها این مطلب را بخوانید.

تاثیر سن در یادگیری زبان دوم

در سال ۲۰۱۸، از دانش‌آموز و دانشجویان غیربومی در بوستون آمریکا، تحقیقاتی درباره زبان‌آموزی انجام شد. تحقیقات از افراد این منطقه با هدف تاثیر سن در یادگیری زبان دوم و دانستن این موضوع که بهترین سن یادگیری زبان دوم چه زمانی است، انجام شد. بنابراین ۶۰۰۰۰۰ نفر شرکت‌کننده در سنین مختلف انتخاب شدند و به سوالاتی که در اختیارشان قرار داده شده بود، پاسخ دادند. نتیجه این تحقیقات را که می‌توان به یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم نیز نسبت داد، به شرح زیر اعلام کردند.
۱. افرادی که قبل از ۱۸ سالگی آموزش زبان دوم را شروع کرده بودند، از مهارت دستوری بالاتری برخوردار بودند.
۲. کسانی‌که پس از ۱۸ سالگی اقدام به یادگیری زبان دوم کرده بودند، وقت بیشتری برای یادگیری قوانین گرامر گذاشته بودند.
در نتیجه، مشخص شد که اگر خانواده‌ها تمایل دارند که فرزندشان زبان دوم را به اندازه‌ زبان مادری خود مسلط شوند، باید به دلایل زیر قبل از سن ده سالگی آموزش زبان دوم را شروع کنند.
  • با این‌که سپردن مهارت‌ها به حافظه بلندمدت در کودکان نسبت به بزرگسالان تکرار و تمرین بیشتری نیاز دارد. اما به همان نسبت، کودکان برای یادگیری مقاومت کمتری از خود نشان می‌دهند و همین انعطاف‌پذیری در یادگیری باعث می‌شود که مفاهیم را زودتر بیاموزند.
  • کودکان در طول روز، زمان آزاد زیادی دارند که اغلب صرف بازی‌های کامپیوتری می‌کنند. با استفاده از اپلیکیشن‌های زبان‌آموز می‌توان مسیر گذراندن اوقات فراغت کودکان را تغییر داد و طوری برنامه‌ریزی کرد که مدت زمان بیشتری را صرف یادگیری زبان دوم کنند.
  • شیطنت‌هایی که در کودکان کمتر از ده سال وجود دارد، موجب می‌شود تا والدین برای آموزش زبان دوم از روش‌های خلاقانه‌ای استفاده کنند. به همین دلیل کودکان نسبت به بزرگسالان از یادگیری خسته نمی‌شوند و اشتیاق بیشتری برای آن از خود نشان می‌دهند.
  • تا سن ده سالگی مغز انسان در حال تکامل است و می‌تواند در یادگیری بهتر عمل کند؛ بنابراین کودکان زیر ده سال آمادگی ذهنی بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی دارند و بهترین سن یادگیری زبان دوم بازه زمانی زیر ده سال در نظر گرفته شده است.
  • لذت یادگیری در کودکان بالاتر از بزرگسالان است و زمانی‌که مبحثی را می‌آموزند، شادی وصف‌نشدنی درونی را احساس می‌کنند. در نتیجه بیشتر به یادگیری زبان جدید علاقه پیدا کرده و آن را به سرانجام می‌رسانند.

هیچ وقت برای آموزش زبان دیر نیست

قرار گرفتن زبان انگلیسی در جایگاه زبان بین‌المللی، استفاده از کلمات انگلیسی در گفت‌وگوهای روزانه، دیدن فیلم‌هایی با زبان اصلی، استفاده از گوشی‌های همراه و... عواملی هستند که موجب شده است به واسطه آن‌ها والدین با زبان انگلیسی نسبت به قبل بیشتر سروکار داشته باشند. به همین دلیل کودکان نیز با زبان انگلیسی غریبه نیستند و اگر دقت کنید آن‌ها هم مانند بزرگسالان در گفتگوهای خود از کلمات انگلیسی نیز استفاده می‌کنند.
پس اگر فرزند شما بیشتر از ۱۰ سال دارد و تا به‌حال برای این‌که یادگیری زبان دوم را شروع کند دست‌به‌کار نشده‌اید، هیچ جای نگرانی نیست. برای قدم گذاشتن در مسیر آموزش زبان دوم برای فرزندتان در هر سنی می‌توانید اقدام کنید. 

مزایای یادگیری زبان دوم برای کودکان

یادگیری یک زبان تازه به تقویت حافظه کمک می‌کند و باعث می‌شود فرزند شما حتی زبان مادری را هم بهتر بیاموزد. تلاشی که برای یادگیری زبان می‌کند، فعالیت ذهن او را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود بیشتر با محیط اطراف خود درگیر شود. علاوه‌براین، مهارت‌های ارتباطی کودکانی که به زبان دوم مسلط هستند، به شکل چشمگیری از سایر کودکان بالاتر است.
از دیگر مزایای یادگیری زبان دوم می‌توان به افزایش مهارت حل مسئله، تفکر انتقادی و مهارت‌های شنیداری در کودکان اشاره کرد. از آن مهم‌تر، بهبود تمرکز و توانایی سر و کله زدن با یک موضوع و بالا رفتن میزان صبر و شکیبایی در کودکان است که یکی از چالش‎های تربیتی فرزند به‌شمار می‌آید نیز با یادگیری زبان انگلیسی تا حدودی حل می‌شود.


تعداد نظرات (0)


در پاسخ به نظر : x
نظر شما با موفقیت ثبت گردید و پس از تایید نمایش داده خواهد شد. با تشکر.